Hvad må vi gøre ved vores hus?

Medlemsmøde den 22. maj 2024 kl. 19.00 til 20.30 i
Valby Kulturhus på 5. sal.

På generalforsamlingen i marts 2024 besluttede vi at invitere til en aften, hvor alle grundejere i Valby Vænge kan komme og få viden om den lokalplan, der er gældende for vores område.

Bestyrelsen har aftalt med Jørn Nielsen, Tine Fredsted og Søren Ærboe, at de kommer og fortæller om lokalplan 420, som gælder for vores område. Det er de tre personer, som forhandlede med kommunen gennem flere år om at få en lokalplan, som bevarer det oprindelige udtryk for vores bebyggelse.

Derudover bliver der mulighed for at stille spørgsmål til alt fra tage, udbygninger, skorstene, vinduer, døre og hegn. Benyt derfor lejligheden til at blive klogere på, hvad vi må gøre ved vores huse udvendigt samt ved vores forhaver.

Bestyrelsen sørger for, at der er sodavand og lidt sødt. Hvis du vil have en kop kaffe, opfordrer vi dig til at tage en kande med til dig selv og eventuelt din sidemand.

Vi får trykt et eksemplar af lokalplanen med et par af de relevante bilag til dem, der deltager. Du må derfor meget gerne give besked til Dorte MV1, hvis du kommer. Du kan enten skrive til formand@valbyvaenge.dk, eller sende en sms til 22548254.

Vi glæder os til at se rigtig mange.
Bestyrelsen for Valby Vænge